SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kiábrándította a befektetőket a Nike gyorsjelentése - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kiábrándította a befektetőket a Nike gyorsjelentése
Tegnap zárás után tette közzé a Nike és a FedEx is a negyedéves számait. A Nike esetében az árbevétel ismét elmaradt, így csaknem 4%-ot esett a részvény, a FedEx pedig 2,5%-os pluszban fejezte be a zárás utáni kereskedést - mondta el Varga Botond, ez Equilor üzletkötője.
Megjelent: 2017. 03. 22. szerda 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorsp500részvénypiaccsökkenésnikefedexgyorsjelentés

A tegnapi napon egy hangulatváltást követően esésnek indultak az európai részvénypiacok és ez a rossz hangulat átragadt a tengerentúlra is. Az amerikai indexek az idei év eddigi rekord mélypontját szenvedték el. Tőzsdezárás után tette közzé gyorsjelentését a Nike és a FedEX is. A ruhagyártó cég számai csalódást okoztak a befektetőknek, mert az árbevételek ismét elmaradtak a várakozásoktól. Ez a hír csaknem 4%-os esést okozott a Nike-nak. A FedEx részvénye egy nagyon érdekes utat járt be, eleinte esni kezdtek a papírok, a vártnál kedvezőtlenebb gyorsjelentés miatt, majd a konferencián elhangzottak miatt visszaerősödött, majd pedig 2,5%-os pluszban fejezte be a zárás utáni kereskedést.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS