SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Elakadni látszik a Trump rali? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Elakadni látszik a Trump rali?
Kifulladni látszik a Trump rali, ugyanis az új elnöknek nem sikerül olyan könnyen végigvinnie az új egészségügyi reformját a Republikánus Párton. Erről a kérdésről vagy ma, vagy pedig hétfőn szavaznak újból - mondta el Saághy Pál, az Equilor Befektetési Zrt. vezető üzletkötője.
Megjelent: 2017. 03. 24. péntek 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilordonald trumpraliegészségügyobamacare

Elhalasztották a szavazást az Egyesült Államokban az új egészségügyi törvénytervezetről, bizonytalan időre. Mivel az új amerikai elnök első törvényhozási intézkedését nem sikerült az őt támogató Republikánus Párt vezetőivel elfogadtatni, kételyek merülnek fel a további intézkedésekkel kapcsolatban is. Április 8-án kéthetes törvényhozási szünet kezdődik, ezért ha addig nem sikerül többséget szerezni, az ügy akár májusra is áthúzódhat, amely Donald Trump elnökségének első 100 napi értékelését kifejezetten rontja. Trump várakozásai szerint magyar idő szerint akár már ma késő délután is megszülethet a pozitív döntés. A legfrissebb hírek szerint ha ez nem történik meg, az adótervezetekre tér át a Fehér Ház és az Obamacare érvényben maradhat.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS