SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A 107.80-108.25-as támasz környékén jó beszálló nyí - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A 107.80-108.25-as támasz környékén jó beszálló nyílhat a japán jenbe
Néhány hete bizonytalan befektetői környezet jellemzi a részvénypiacokat, amire a japán fizetőeszköz általában erősödéssel reagál. A 108-as szint környékén érdemes lehet belépést keresni fordulat esetén - mondta el Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2017. 03. 27. hétfő 08:58

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorjenrészvénypiactechnikai elemzéstámasszint

Korrekciós fázisba léptek a részvénypiacok az elmúlt hetekben, és ennek az egyik legjobb indikátora a japán jen árfolyammozgása. A jen hagyományosan menekülődeviza, a bizonytalan befektetői környezetre erősödéssel reagál.

 

A múlt héten fontos támaszok kerültek letörésre a dollár-jen árfolyamban, a következő említésre méltó szint 110-nél található, azonban amennyiben azt is letöri a jegyzés, a feketével jelzett 200 napos mozgóátlag tesztelése jöhet, mely jelenleg 108,22-nél található. Ott már érdemes lehet a későbbiekben a vételi lehetőségeket keresni, amennyiben fordulatra utaló jelzéseket látunk a grafikonon. 108 közelében húzódik a novemberben indult emelkedő hullám 61,8%-os Fibonacci szintje is, így a 107,80-108,25-ös tartomány többszörösen megerősített támasznak mondható.

 

A jen szempontjából fontos makroadatok péntek hajnalban érkeznek, amikor megismerhetjük a friss inflációs, ipari termelési, és munkaerőpiaci számokat.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS