SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Fontos lesz odafigyelni a mai MNB ülésre - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Fontos lesz odafigyelni a mai MNB ülésre
Fontos MNB ülés veszi kezdetét a mai napon, hiszen a monetáris tanács ismét dönteni fog a nem konvencionális eszköztárról. A 3 hónapos betéti eszköz plafonját is csökkenhetik ismét - véli Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 03. 28. kedd 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilormnbülésekbfed

Ma délután tart kamatdöntő ülést a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa. Várakozásunk szerint az alapkamat maradhat 0,90%, a háromhónapos betéti eszköz felső plafonját a második negyedévre további 100-150 milliárd forinttal csökkenthetik a jelenlegi, 750 milliárd forintos szintről. A banki likviditás befogadásának csökkentése nem jár közvetlen devizahatással, a pénzpiaci kondíciók egésze is csupán egy tényező a forint árfolyamának meghatározásában. A hazai jegybank továbbra is széttartó nemzetközi monetáris politikával szembesül, hiszen a Fed javában a kamatemelési ciklusban jár, míg az EKB nemrég helyezkedett semleges hangvételre. Az európai jegybankárok felől több olyan jelzés is érkezett, melyek szerint akár már az idei évben valamilyen szigorításról dönthetnek, azonban egyelőre semmilyen konkrétumot nem ismerünk, és az eszközvásárlási program későbbi leépítésének menetrendjéről sem árultak el részleteket. A közleménnyel együtt érkezik a friss inflációs jelentés is, tavaly decemberben az MNB 3,6 százalékra növelte a 2017. évi bruttó hazai termék (GDP) bővülésére vonatkozó előrejelzését, 2018-ban pedig 3,7 százalékos növekedéssel számol. A prognózis 2017-re 2,4, míg 2018-ra 3 százalékos inflációval számol. Várakozásunk szerint az idei évre szóló inflációs prognózist emelhetik meg.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS