SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Visszakapaszkodott a MOL, további emelkedés várható - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Visszakapaszkodott a MOL, további emelkedés várható
A tegnapi kereskedésben mínusszal indított a MOL árfolyama az előző napi hír hatására. A nap végén azonban visszaerősödött és további emelkedéssel számolhatunk a következő időszakban - véli Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2017. 03. 31. péntek 09:05

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilormolesésemelkedéstechnikai elemzés

A szerda esti hír miatt csökkenéssel nyitott tegnap a MOL árfolyama, azonban a nap végére vissza tudott kapaszkodni az árfolyam a 20 000 Ft-os támasz fölé, és így igen erős fordulós jelzést kaptunk. A technikai kép alapján nagy valószínűséggel folytatódhat az emelkedés a következő napokban, a következő fontos ellenállási szint a zölddel jelzett 50 napos mozgóátlag 20 548 Ft-nál. A kereskedési sáv a 20 000-21 180 Ft-os szint között található, így később a sávtetőt is elérheti a jegyzés. A vételi pozíciók stop-szintjét a tegnapi minimum, 19 515 Ft alatt célszerű elhelyezni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS