SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az 1,0570-nál húzódó trendvonal közelében jó vételi - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az 1,0570-nál húzódó trendvonal közelében jó vételi lehetőség jöhet
A héten több fontos momentum lesz, ami az EUR/USD jegyzését érinteni fogja. Érdemes lehet az 1,0570-es szintnél belépést keresni, mert ha eléri az árfolyam, akkor ismét erőre kaphat a kurzus - mondta el Varga Zoltán az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2017. 04. 04. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilortechnikai elemzésekbfedeur/usd

A héten ismerjük meg mind a Fed, mind az EKB jegyzőkönyvét a legutóbbi kamatdöntő üléséről. A Fed anyaga a kamatemelés indokai mellett a jövőbeli kilátások miatt lehet érdekes, míg az EKB jegyzőkönyve tovább tisztázhatja, hogy volt-e fordulat a döntéshozók gondolkodásában az európai lazítási programmal kapcsolatban. Korábban, a március 9-i kamatdöntő ülés után többen úgy értelmezték az EKB üzenetét, hogy akár már az idei évben megemelhetik a betéti rátát, erre később ráerősített több jegybankár nyilatkozata is. A Reuters megbízható EKB-s forrásokra hivatkozva a múlt héten azt írta, hogy jegybankárok szerint a piaci szereplők félreértették a jegybank márciusi üzenetét, mivel csak azt szerették volna kommunikálni, hogy csökkentek az eurózónában a lefelé mutató kockázatok, azonban ez nem jelenti azt, hogy a tervezettnél korábban befejeződik a QE program, vagy a program vége előtt kamatemelésre kerülne sor.

 

Ennek kapcsán érdemes megvizsgálni az euró-dollár árfolyamgrafikonját, melyen látható, hogy az 1,09-es szint megérintését követően egy intenzív csökkenő hullám indult, és hamarosan elérheti a jegyzés a zölddel jelzett emelkedő trendcsatorna alsó trendvonalát, mely jelenleg 1,0570-nél húzódik. A trendvonal közelében érdemes lehet ismét a vételi lehetőségeket keresni, mivel jó eséllyel maradhat az árfolyam a csatornában, és onnan ismét egy emelkedő hullám jöhet. Ezt követően az 1,08-as szint lehet elérhető, ahol ismét megakadhat majd az euró erősödése.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS