SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Elengedte a cseh jegybank az árfolyamgátat, elmaradt a tur - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Elengedte a cseh jegybank az árfolyamgátat, elmaradt a turbulencia
A cseh korona erősödése egy hosszú sztori volt, egészen 1999-től 2008-ig töretlenül ment felfelé, amit aztán megakadályozott a jegybank az árfolyam rögzítésével. Ez a lépés nem okozott akkora riadalmat, mint Svájc esetében - mondta el Varga Botond, az Equilor üzletkötője.
Megjelent: 2017. 04. 11. kedd 08:48

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorcseh koronaárfolyamgáteltörlés

Csütörtökön a cseh jegybank elengedte a 27-es EURCZK árfolyamküszöböt. A döntést követően majd 2%-ot erősödött a korona, de viszonylag rendezett körülmények zajlott a mozgás. A délutáni sajtótájékoztatón Jiri Rusnok jegybankelnök elmondta, hogy egyelőre nem készülnek újabb intézkedéssel, a kezdeti volatilitást tolerálják, azonban az aktív devizapiaci intervenció továbbra is a jegybank eszköztárának a része. A májusi kamatemelés lehetőségét Rusnok nagyon valószínűtlennek tartja, de nem zárja ki teljesen, jelenleg még nem lehet előrejelezni a várható cseh kamatpályát. A cseh korona árfolyama nem fog szabadon lebegni, egy szélesebb tolerancia-sávot fog védeni a jegybank, azonban konkrétumokat erről természetesen nem árult el. Egyelőre alaptalannak bizonyult tehát a piaci szereplők azon félelme, hogy a küszöb elengedését követően a 2015. januári svájci frank mozgáshoz hasonló folyamatok zajlanak le a korona piacán. Ugyanakkor londoni elemzők szerint a 25-26-os sávban lenne az euró-korona reális, egyensúlyi árfolyama.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS