SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Visszatérhet ismét a vételi erő és új S&P csúcs jöhe - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Visszatérhet ismét a vételi erő és új S&P csúcs jöhet az USA-ban
Ismét a vevők dominálhatnak az amerikai részvénypiacon, az S&P 500 indexe pedig csúcsot dönthet. A beinduló gyorsjelentési szezonban a bankszektor, az olajipari vállalatok és az alapanyaggyártók lephetik meg leginkább a piaci szereplőket - véli Kovács Bálint az Equilor elemzője.
Megjelent: 2017. 04. 13. csütörtök 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilors&p 500részvénypiacgyorsjelentéstrump

Magyar idő szerint ma 12.45-kor megkeződik az amerikai pénzügyi szektor gyorsjelentési sorozata a JP Morgan Chase eredményeivel. A Bloomberg konszenzusa szerint a nagybankok nettó kamatbevételei és emellett a kamatmarzsok is javultak a negyedév folyamán. Szintén a kamatemelés számlájára írható a fixhozamú eszközök értékesítéséből származó bevétel növekedése is. A Fed március 15-én tovább emelte az irányadó kamatszintet, így év/év alapon a jelenlegi, azaz második negyedéves eredmények is javulhatnak. A bankokkal kapcsolatban meg kell említeni, hogy a Dodd-Frank törvény módosítása csúszhat az eredeti tervek szerint, melyről az amerikai kongresszus csak a harmadik negyedévben dönthet. A törvénytervezet jelenlegi állapotában nem valószínű, hogy elfogadásra kerül, főként a Demokraták ellenállása miatt. A Republikánusoknál pedig az adóreform kongresszusi elfogadtatása priorítást élvez, így a banki szabályzás csak a nyári szünet után kerülhet újra terítékre. A várakozásainkról videóanyagunkban találnak további részleteket.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS