SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ellentmondásos reakciókat váltott ki Theresa May bejelent - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ellentmondásos reakciókat váltott ki Theresa May bejelentése
Alaposan meglepte a piacokat a brit miniszterelnök bejelentése, miszerint előrehozott választásokat tartanak az országban. A kommentár a fontot erősítette, a részvénypiacra viszont negatívan hatott - fejtette ki Saághy Pál, az Equilor vezető üzletkötője.
Megjelent: 2017. 04. 20. csütörtök 12:49

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilortheresa maybrexitválasztásokfontftse100

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint a brit előrehozott parlamenti választások, és az új kormány megalakulását követően indulhatnak az érdemi tárgyalások az Európai Unió és az Egyesült Királyság között a brexitről. Ezt az EB vezető szóvivője közölte tegnap. A szóvivő szerint ez nem jelenti a tárgyalások elhalasztását, hiszen amúgy is júniusban kezdődtek volna, majd kérdésre válaszolva elmondta, hogy az Európai Bankhatóságnak (EBA), és az Európai Gyógyszerügynökségnek (EMA) mindenképpen költözniük kell Londonból, ez a kérdés nem is lesz napirenden.

 

Az Equilor Befektetési Zrt. fonttal kapcsolatos várakozásait a videóban tekintheti meg.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS