SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Meglepően reagált a tőzsde a francia elnökválasztás ki - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Meglepően reagált a tőzsde a francia elnökválasztás kimenetelére
Meglepő piaci reakciót láthattunk a francia elnökválasztás után, a Le Pen jelentette kockázatok azonban még nem múltak el teljesen. A két jelölt szöges ellentéte egymásnak, legalább is politikai programjuk szerint - foglalta össze Kovács Bálint, az Equilor elemzője.
Megjelent: 2017. 04. 25. kedd 08:44

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilorfrancia elnökválasztásmarine le penemanuell macron

Hozta a papírformát a francia elnökválasztás első fordulója, így Marie Le Pen és Emmanuel Macron jutott tovább a május 7-én esedékes második fordulóba. Az előzetes felmérések meglepően pontosnak bizonyultak, ami például nem volt elmondható a brexit szavazás és az amerikai elnökválasztás esetében. A francia belügyminisztérium végleges eredményei szerint Macron a szavazatok 23,8%-át, míg Le Pen 21,5%-át szerezte meg. A másik két esélyes, Fillon és Melenchon kicsivel 20% alatti eredményeket értek el. Az exit pollok után az EUR/USD kurzusa 2%-kal 1,095-ös szint közelébe erősödött, amely az európai piacnyitás előtt 1,086-ig korrigált vissza. Az indikációk alapján 1% feletti pluszban nyithatnak a nyugat-európai részvénypiacok. Noha Marie Le Pen továbbjutott, az Ipsos felmérése szerint a második körben csupán 38%-os szavazati aránnyal alul fog maradni Macronnal szemben. A befektetők örülnek az alapszcenárió teljesülésének, noha számos esemény még befolyásolhatja a hangulatot a héten. Az EKB csütörtökön tart kamatdöntő ülést, miközben a héten több európai óriásvállalat, így a Total, a Credit Suisse, a Barclays, a Bayer és a Daimler is közzéteszi negyedéves jelentését. A hajnali órákban látott piaci reakció klasszikus risk on, hiszen a menedékeszközökből, mint a japán jen, vagy az arany, a kockázatosak eszközök felé fordultak a befektetők. Hozzá kell tenni, a francia elnökválasztással kapcsolatos kockázat, azaz Le Pen lehetséges győzelme még nem múlt el teljesen, hiszen ott van a második fordulóban.

Az Equilor véleményét a francia elnökválasztással kapcsolatban a videóban tekinthetik meg.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS