SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Örült a piac Macronnak, íme a technikai részletek - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Örült a piac Macronnak, íme a technikai részletek
A hétvégi francia szavazás első fordulója Macron győzelmével zárult, amit díjaztak a piacok. Az euró a hírre emelkedett, nagy volt a rali a tőzsdéken, illetve estek a menekülő eszközök - foglalta össze Saághy Pál, az Equilor Befektetési Zrt. vezető üzletkötője.
Megjelent: 2017. 04. 27. csütörtök 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorfrancia választásokmacronle peneuródollárforintarany

Hozta a papírformát a francia elnökválasztás első fordulója, így Marie Le Pen és Emmanuel Macron jutott tovább a május 7-én esedékes második fordulóba. Az előzetes felmérések meglepően pontosnak bizonyultak, ami például nem volt elmondható a brexit szavazás és az amerikai elnökválasztás esetében. A francia belügyminisztérium végleges eredményei szerint Macron a szavazatok 23,8%-át, míg Le Pen 21,5%-át szerezte meg. A másik két esélyes, Fillon és Melenchon kicsivel 20% alatti eredményeket értek el. Az exit pollok után az EUR/USD kurzusa 2%-kal 1,095-ös szint közelébe erősödött, amely az európai piacnyitás előtt 1,086-ig korrigált vissza. Az indikációk alapján 1% feletti pluszban nyithatnak a nyugat-európai részvénypiacok. Noha Marie Le Pen továbbjutott, az Ipsos felmérése szerint a második körben csupán 38%-os szavazati aránnyal alul fog maradni Macronnal szemben.

Az Equilor véleményét a francia elnökválasztásról és piaci hatásairól a videóból tudhatja meg.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS