SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Milyen meglepetést tartogatnak a hazai vezető részvények - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Milyen meglepetést tartogatnak a hazai vezető részvények és a Fitch a hétre?
A héten érdemes lesz kiemelt figyelmet fordítani a hazai piacra: a Magyar Telekomból és a Molból is kiárazódik az osztalék, az Otp, a Richter és a Magyar Telekom közli negyedéves számait, mondta el Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2017. 05. 09. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorotprichtermolmagyar telekomfitchfelülvizsgálat

Mozgalmas hét vár ránk a magyar tőkepiacon. A Fitch mondhat véleményt rólunk pénteken piaczárás után, a MOL-ban és a Magyar Telekomban osztalékszelvény-vágás lesz, illetve a Richter, a Magyar Telekom és az OTP gyorsjelentésére is a hét folyamán kerül sor. A gyorsjelentések és a hitelminősítés már önmagukban nagyobb mozgásokat generálhatnának, de ezek együttes hatása akár jelentős átrendeződést is okozhat a magyar piacon.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS