SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
24%-os pluszt hozott a menedzsment nyilatkozata a Valeant á - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

24%-os pluszt hozott a menedzsment nyilatkozata a Valeant árfolyamában
A Valeant Pharma menedzsmentje megemelte az idei évi várható számokat, aminek hatására a részvények hatalmasat emelkedtek, 24%-os pluszban zárták a keddi kereskedést - foglalta össze az eseményeket Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2017. 05. 11. csütörtök 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorvaleantgyorsjelentésemelkedésrészvény

A keddi nap nyertese az amerikai részvénypiacon a Valeant Pharma volt, ami a gyorsjelentést követően 24%-ot tudott emelkedni. A céget két évvel ezelőtt ismerhettük meg, amikor is a Valeant a világ második legnagyobb piaci kapitalizációjú biotech gyógyszercégévé vált. A hosszú évek árfolyamemelkedését néhány hónap alatt azonban kiradírozta a papír hírtelen esése, miután az üzleti terv megbukott és könyvelési gondokkal kellett szembenéznie a vállalatnak. A mostani emelkedést nem a gyorsjelentés minősége okozta, hanem az, hogy a cég menedzsmentje az idei évre optimista eredményvárakozásokat közölt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS