SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Brexit ismét felkavarja az állóvizet a font piacán - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Brexit ismét felkavarja az állóvizet a font piacán
Újabb hírek érkeztek a brexittel kapcsolatban, melyek a font árfolyamát megmozgathatják. David Davis a kilépési tárgyalásokért felelős miniszter kijelentette, hogy ha az EU nem hajlandó csökkenteni a kilépési számlát, akkor felállnak a tárgyalóasztaltól.
Megjelent: 2017. 05. 23. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorbrexitdavid davistheresa maykilépéstárgyalás

Ismét izgalmas lesz az angol font alakulása, ugyanis újabb hírek érkeztek a Brexittel kapcsolatban. David Davis a Brexit tárgyalásokért felelős miniszter kijelentette, hogy, ha az unió nem hajlandó csökkenteni a 100 milliós kilépési számlát, akkor az angol tárgylófél felállhat az asztaltól, ami egy rendezetlen kilépéshez vezetne. Erre a hírre az angol font komoly gyengülést mutatott az euróval és a forinttal szemben is.   
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS