SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Minek köszönhető a Wizz rendkívüli árfolyamugrása? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Minek köszönhető a Wizz rendkívüli árfolyamugrása?
A Wizz Air részvényárfolyama kilőtt a jelentést követően, a kérdés pedig jogosan merül fel: ennyire jó jelentés érkezett, vagy a szektorszintű nyomás enyhült? 3 fontos dolgot kell megemlíteni, amelyek hatással vannak az árfolyamra - mondta el Kovács Bálint az Equilor elemzője.
Megjelent: 2017. 05. 26. péntek 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilorwizz airtőzsdegyorsjelentésemelkedés

Hatalmasat ralizott a Wizz Air részvénye a gyorsjelentés után, így jogosan merül fel a kérdés: ennyire kiváló évet zárt a légitársaság, vagy a hónapok óta nyomás alatt álló szektorból érkező jó hír szabadította fel a befektetőket?

 

A 2017-es üzleti év a Bloomberg konszenzusához képest mérsékelten alakult, noha a vállalat tudta hozni saját várakozásait. Kétségkívül kedvező, hogy a jelentés esetében a brexit negatív hatása elhanyagolható volt, a font értékvesztése sem rengette meg a légitársaságot. Ez utóbbi már több ízben felhívtuk a figyelmet, noha a Wizz Airt a piac a kedvezőtlenebb helyzetben lévő brit konkurensekkel egy kalap alá vette. Válaszként azt lehet mondani, hogy a nehézségek ellenére jó évet zárt a Wizz Air, a 2018-as várakozások pedig kifejezetten ambiciózusak, miközben a brexitet sem eszik olyan forrón (egyelőre).
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS