Extra funkciókért lépj be!

Minek köszönhető a Wizz rendkívüli árfolyamugrása?
A Wizz Air részvényárfolyama kilőtt a jelentést követően, a kérdés pedig jogosan merül fel: ennyire jó jelentés érkezett, vagy a szektorszintű nyomás enyhült? 3 fontos dolgot kell megemlíteni, amelyek hatással vannak az árfolyamra - mondta el Kovács Bálint az Equilor elemzője.
Megjelent: 2017. 05. 26. péntek 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilorwizz airtőzsdegyorsjelentésemelkedés

Hatalmasat ralizott a Wizz Air részvénye a gyorsjelentés után, így jogosan merül fel a kérdés: ennyire kiváló évet zárt a légitársaság, vagy a hónapok óta nyomás alatt álló szektorból érkező jó hír szabadította fel a befektetőket?

 

A 2017-es üzleti év a Bloomberg konszenzusához képest mérsékelten alakult, noha a vállalat tudta hozni saját várakozásait. Kétségkívül kedvező, hogy a jelentés esetében a brexit negatív hatása elhanyagolható volt, a font értékvesztése sem rengette meg a légitársaságot. Ez utóbbi már több ízben felhívtuk a figyelmet, noha a Wizz Airt a piac a kedvezőtlenebb helyzetben lévő brit konkurensekkel egy kalap alá vette. Válaszként azt lehet mondani, hogy a nehézségek ellenére jó évet zárt a Wizz Air, a 2018-as várakozások pedig kifejezetten ambiciózusak, miközben a brexitet sem eszik olyan forrón (egyelőre).
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS