SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Feltört a Munkáspárt, tovább csökkenhet a font kurzusa - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Feltört a Munkáspárt, tovább csökkenhet a font kurzusa
Nőtt a feszültség a font piacán a közelgő brit parlamenti választás előtt. A jelenlegi állás szerint a munkáspárt megközelítette a konzervatívokat. A technikai indikátorok további csökkenést jeleznek előre a fontban - mondta el Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2017. 05. 30. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorbrit választásfontgyengüléstheresa may

Érezhetően nőtt a feszültség a font piacán a közelgő brit előrehozott parlamenti választás előtt, melyet jövő hét csütörtökön tartanak. A választást Theresa May annak érdekében írta ki, hogy a Brexit tárgyalások megkezdése előtt növelje belföldi támogatottságát. A legfrissebb közvélemény-kutatások alapján azonban a Munkáspárt megközelítette a Konzervatív Pártot. A korábbi 50% közeli támogatottság 43-46%-ra csökkent a Konzervatív Párt esetében, míg a Munkáspárt 30%-ról 35-38% közé jött fel. A kisebb pártok közül a Liberális Demokraták 7-10, a Függetlenségi Párt, és a Skót Nemzeti Párt 4-5%-os támogatottságra számíthat.

 

A választások után kezdődhet meg az Európai Unió, és az Egyesült Királyság között a Brexit tárgyalás.

 

A közhangulat némi változása a múlt hét második felében fontgyengülést okozott, a mozgás pénteken gyorsult fel. Ennek oka, hogy felmerült annak a lehetősége, hogy a választási fegyver visszafelé sül el Theresa May kezében, és ez nem javítana a britek tárgyalási pozícióján.

 

A font-dollár árfolyamgrafikonján látható, hogy a pirossal jelzett 30 napos mozgóátlag került letörésre, ráadásul összeszűkült Bollinger-szalagok közül lépett ki lefelé az árfolyam, mely egy nagyobb elmozdulás esélyét növeli. A következő fontos támasz a korábbi sávtető, illetve az 50 napos mozgóátlag 1,2750 közelében, amennyiben ez a szint is elesik, viszonylag gyorsan az 1,26-os szintig eshet a jegyzés.

 

A parlamenti választás közeledtével nőhet az árfolyam változékonysága, az érkező adatoktól, és hírektől függően, de a technikai kép most egyértelműen a font gyengülésének irányába mutat.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS