SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A következő hetekben fontos makroadatok jönnek. Korrekci - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A következő hetekben fontos makroadatok jönnek. Korrekció jöhet a dollárban?
Amerikában a hét második felében munkanélküliségi és foglalkoztatottsági adatok érkeznek, melyek előrejelzést mutathatnak a június közepén tartandó FED kamatdöntő ülésre, mondta el Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2017. 06. 01. csütörtök 08:54

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilordolláreuroforint

A következő néhány hétben érkező makro adatok és kamatdöntések hatására ismételten jelentős elmozdulás következhet a dollárban. A korábbi kereskedési csatornából mind az EUR/USD, mind az USD/HUF esetében kilépett a dollár és még egy induló korrekció esetén is új kereskedési sávok alakulhatnak ki. Ez az euró esetében 1,08 és 1,1350 közötti sávot, míg a forint esetén 273 és 285 közötti árfolyamsávot jelenthet.

A piac az idei évben még egy vagy két kamatemelést vár a FED-től, ez a dollár árfolyamában jelentős elmozdulást generálhat.

A forint viszonylag erős az eurohoz képest.

A következő időszakban forint gyengülés következhet, ami azt vetíti előre, hogy a dollár forint árfolyama a 280-285 közötti sávra emelkedhet.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS