SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Szupercsütörtök: gyengülhet az euró, választanak a bri - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Szupercsütörtök: gyengülhet az euró, választanak a brittek, Trump is meginoghat
Az EKB kamatdöntő ülése, az előrehozott brit parlamenti választások és James Comey meghallgatása az étlapon. Ha az EKB nem beszél lényeges fellendülésről, ismét gyengülhet az euró, és a fontra sem vár jobb sors, ha nem sikerül alsóházi többséget szereznie egyik pártnak sem.
Megjelent: 2017. 06. 08. csütörtök 09:04

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilor befektetési zrttrumpekbbrit választások

A szupercsütörtökre keresztelt nap első izgalmas eseménye az Európai Központi Bank kamatdöntő ülése, noha nem is a kamatokról szól majd ez az ülés. Sokkal inkább az a kérdés, hogy belekerül-e közleménybe, hogy a kockázatok már nem olyan mélyek, és az eurózóna gazdasága felfelé indulhat. Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője elmondta, hogy erre most kevés esélyt látnak, hiszen szerdán közzétették az inflációs prognózist. Tíz bázisponttal csökkentették a'16-'19-re vonatkozó inflációs pályát.

A másik fontos esemény a brit parlamenti választasok lesznek, amiről az exitpollok megérkeznek már csütörtök este, de a valódi eredményekre csak pénteken számíthatunk majd.

A harmadik fő esemény a volt FBI igazgató szenátusi meghallgatása lesz, ami nem pusztán nemzetbiztonsági kérdésekről szól majd, hanem, hogy Donald Trump megjelenik-e ezen a meghallgatáson, és ha igen, milyen lesz a vita kimenetele.

Tíz bázisponttal csökkentették a'16-'19-re vonatkozó inflációs pályát, ilyen körülmények között nem valószínű, hogy az EKB csökkenti majd a monetáris lazító programját 2018 előtt.

Konzervatív győzelem esetén rövid távon erősíti majd a fontot, de nagy többség esetén a hard brexit esélye újra a padlóra küldheti ezt a devizát.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS