Extra funkciókért lépj be!

Néhány tipp a kkv-knak mielőtt a tőzsdére lépnének
Másfél éve, mióta megjelentek a hírek a tőzsde élénkítésről, egyre több kkv érdeklődik a tőzsdei bevezetés felől. Hogy mik a főbb tudnivalók a témával kapcsolatban, Svoób Ágnes, az Equilor Befektetési Zrt. Corporate Finance üzletág vezetője mondta el nekünk.
Megjelent: 2017. 06. 12. hétfő 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
svoób ágnesequilor befektetési zrtbétkkvtőzsdetőzsdei bevezetéstőzsdére lépésipo

Annak ellenére, hogy egyre több kkv érdeklődik a tőzsdére lépés felől, még egyelőre kevés tranzakció valósult meg.  Svoób Ágnes, az Equilor Befektetési Zrt. Corporate Finance üzletág vezetője szerint ez azonban teljesen természetes folyamat, hiszen a tőzsdei felkészülés az egy nagyon hosszú idő lehet, különösen ha a kkv szektorról beszélünk.

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés, hogy a tőzsdei bevezetés alkalmas-e arra, hogy növelje egy részvény árfolyamát. Ennek megváloszálásához fontos, hogy elkülönítsük a rövid és hosszú távú hatásokat elkülönítsük. A bevezetést követő első időszakban jelentősen meg tud emelkedni a részvények árfolyama, azonban hosszú távon csak akkor tartható fenn, ha valódi fundamentumok társulnak hozzá. Az igaz, hogy a bevezetést követően a részvény likvidebb lesz, ez valamennyire meglátszódik az árfolyamon is.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS