SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Két fontos kamatdöntés is lesz a héten - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Két fontos kamatdöntés is lesz a héten
A héten tartja kamatdöntő ülését a FED és a Bank of Japan is. Az előbbinél a piaci szereplők egy 25 bázispontos emeléssel számolnak, míg a japánoknál nem valószínű, hogy változik az irányadó ráta - mondta el Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2017. 06. 13. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorkamatdöntésbojfedkamatemelés

A jegybankároké a főszerep ezen a héten, előbb szerdán a FED, majd pénteken a Bank of Japan tart kamatdöntő ülést. A nullakamat világából elsőként a Fed lépett a szigorítás útjára és várhatóan ezen az úton tesznek egy újabb lépést holnap. Továbbra is erős adatokat láthatunk tendencia jelleggel, mind az ADP, mind a Nonfarm Payroll tekintetében, ezzel egy időben pedig folytatódott az infláció élénkülése is. A munkanélküliségi ráta 4,7%-on áll jelenleg az USA-ban, ami már történelmi távlatokban is alacsonynak számít. Nem érné egyébként meglepetésként a piacot a kamatemelés ténye, a június 1-jén megjelent Bézs Könyv is megerősítette a lehetőségét, ráadásul a piac 95% fölötti valószínűséget ad ennek a forgatókönyvnek. Amennyiben megtörténik a kamatemelés, akkor sokkal inkább az azt követő közlemény és sajtótájékoztató mozgathatja majd az árfolyamokat. Ezzel szemben a várakozások szerint a Bank of Japan szinte biztosan tartani fogja az irányadó ráta szintjét a jelenlegi -0,1%- os értéken.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS