SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Így roamingolunk mától az EU-ban - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Így roamingolunk mától az EU-ban
Ma eltörlésre kerülnek a roamingdíjak az EU-ban, ami alapvetően negatív hatással van a telekommunikációs szektorra. A Magyar Telekomot nem érinti olyan rosszul ez a folyamat, mint a szektortársaiét - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2017. 06. 15. csütörtök 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorroamingeltörlésmagyar telekomrészvény

Mától eltörlésre kerül a roamingdíj az Európai Unióban és az Európai Gazdasági Térség országaiban, így a belföldi díjszabás lesz érvényes roaming esetén (roaming-like-at-home), ha EU-s országba történik az utazás. A díjbevétel kiesése alapvetően negatív hatást jelent a telekommunikációs szolgáltatóknak, ugyanakkor a társaságok az elmúlt években már felkészülhettek erre a lépésre. Szektorszinten évente körülbelül 4,7 milliárd eurós bevétel származik a roamingdíjakból, azonban megoszlása alapján 2007 óta a hang-és SMS-alapú díjbevételek 90%-kal estek vissza, miközben az adatbevétel a 100-szorosára emelkedett. A Magyar Telekom esetében elmondható, hogy az európai szolgáltatók átlagához képest kedvezőbb helyzetben van. Természetesen a díjszabályozás hatása nem marad el, összesen várhatóan maximum 3 milliárd forintot tehet ki a díj eltörlésének negatív hatása.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS