SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Sok kérdést válaszol meg a keddi MSCI döntés - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Sok kérdést válaszol meg a keddi MSCI döntés
Kedden este születik meg a döntés, hogy az argentin és a kínai A-kategóriás részvények bekerülnek-e az MSCI feltörekvő piaci indexébe, illetve Szaúd-Arábia felvételi lehetőségének megfontolásáról - mondta el Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 06. 20. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilormsci indexargentínakínafelvételrészvények

A keddi döntés erősen befolyásolhatja az eddigi MSCI-ban foglalt papírokat, hiszen az új részvények felvétele esetén az indexben való súlycsökkenés miatt tőkekivonásra lehet számítani. Ugyanakkor a lehetséges új súly nem túl jelentős (Argentína esetében 0,4%, az A-kategóriás kínai részvényeknél 0,5%, Szaúd-Arábiánál pedig 2,82% az Aramco nélkül), de az új részvényekre irányíthatja a figyelmet. Szaúd-Arábia felvétele 2018-ban azonban jelentős mozgásokat okozhat, feltéve, hogy az Aramco is bekerül az indexbe.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS