SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Folytatódhat-e a forint sávozása? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Folytatódhat-e a forint sávozása?
Hozta a várakozásokat az MNB keddi kamatdöntő ülése. A döntés után folytatódhat a forint sávozása, hiszen két ellentétes erő feszül egymásnak a piacon - veti fel Saághy Pál, az Equilor Befektetési Zrt. vezető üzletkötője.
Megjelent: 2017. 06. 22. csütörtök 08:58

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorforintmnbsávozásalapkamat

További 200 milliárd forinttal, 300 milliárd forintra csökkentette a Magyar Nemzeti Bank a háromhónapos betéti eszköz maximális állományát a harmadik negyedévre vonatkozóan. A kamatszintek nem változtak, azonban a megjelenő közleményben az inflációs cél fenntartható elérésének várható idejét kitolták 2018 közepéről 2019 elejére. Ennek megfelelően a korábban vártnál hosszabb ideig fennmaradhat a jelenlegi, laza monetáris politika. A forint gyengülni kezdett már a kamatdöntés előtt, és estére a 309-es szint fölé került az euróval szembeni árfolyam.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS