SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Gyorsjelentések és az EKB ülés jegyében telik majd ez a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Gyorsjelentések és az EKB ülés jegyében telik majd ez a hét
Folytatódnak a héten az amerikai nagybankok gyorsjelentései, csütörtökön pedig az SAP is közli a számait a DAX komponensek közül. A hét végén pedig az ECB ülésére figyelünk - mondta el Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 07. 18. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorgyorsjelentési szezonbankoksapdaxecbeuró

Mozgalmas hétre számítunk a nemzetközi piacokon:  tovább folytatódik az amerikai nagybanki jelentések sora: kedden érkezik a Bank of America és a Goldman Sachs beszámolója, míg szerdán jelent a Morgan Stanley. A DAX index tagjai közül az SAP nyitja a jelentési szezont csütörtökön.  Szintén ezen a napon tart kamatdöntő ülést az  Európai Központi Bank. A piaci szereplők feszült figyelemmel várják az eseményt, hiszen az elmúlt hetekben jelentős mértékben erősödött az euró árfolyama. 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS