SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Felszállási engedélyt kér a Wizz Air - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Felszállási engedélyt kér a Wizz Air
A Wizz Air légitársaság az előző negyedévben 25,2%-al tudta növelni utasainak számát, míg a kihasználtsága 91,2% volt. A Wizz Air bevétele 469,3 millió euróra rúgott, a nettó profit 58,1 millió euró lett, mondta el Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. Private Banking referense
Megjelent: 2017. 07. 20. csütörtök 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorwizzairgyorsjelentéslégitársaságbefektetés

A bevételek növekedésével párhuzamosan a likvid pénzeszközök állománya tovább növekedett, már meghaladja a 900 millió eurót. Erre szükség is lesz, hiszen várhatóan újabb gépeket fog vásárolni a légitársaság. A vállalat 2018-as nettó profitvárakozását 250-270 millió eurón hagyta, azonban a vállalat reális célnak tartja a profitsáv tetejének elérését is.

Közép távon várhatóan tovább emelkedik a részvényárfolyam. Ezt támaszthatja alá, hogy a JP Morgan a gyorsjelentést követően 28 fontról 29,5 fontra emelte a cég részvényeire való várakozását. A font árfolyama is támogatólag hathat, így nem csak a részvényárfolyamból, hanem egy esetleges font erősödésből is profitálhatnak a befektetők, mondta el Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. Private Banking referense.

A gyorsjelentéssel párhuzamosan a cég új pénzügyi igazgató, és új vezérigazgató-helyettes érkezését is bejelentette.

 

A jó gyorsjelentést követő időszakban profitrealizálás is lehet a befektetők körében, azonbna közép távon várhatóan tovább emelkedhetnek a részvény árfolyamai.

A részvényárfolyam mellett szintén támogató lehet a font árfolyama is, jelenleg 346 forinton tartózkodik már.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS