SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Szépek a számok a Richternél, de még hátra vannak az iz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Szépek a számok a Richternél, de még hátra vannak az izgalmak
Erős eladási adatok érkeztek a Richtertől, ám a pénzügyi sort majdnem 8 milliárd forintos veszteség terhelte a devizahatás miatt. Reggel a sajtótájékoztató dönti majd el a kereskedés irányát - mondta el Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 07. 28. péntek 09:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorrichtergyorsjelentésvraylarszámok

Kedvező számokat tett közzé a Richter hajnalban, várt feletti eredményeket láthattunk, a Vraylar és az Esmya teljesítménye ismét kiemelkedő volt. A bruttó fedezeti hányad a vártnak megfelelően alakul. Reggel a sajtótájékoztató egészíti majd ki a képet, ahol a menedzsment előrejelzése az értékesítésekre és a marzsokra dönti majd el a kereskedés irányát. Az elemzői telefonos konferencia már 11 órakor megkezdődik. A kedvező számok miatt a gyógyszergyártó árfolyamában folytatódhat az emelkedés, miután az elmúlt napokban egy kiemelten fontos szintről (6 680 Ft) fordult a jegyzése.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS