SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Még van egy kis tere a forinterősödésnek - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Még van egy kis tere a forinterősödésnek
Az elmúlt hetekben jelentősen erősödött a forint árfolyama mind az euróval, mind a dollárral szemben. Érdemes megvizsgálni a grafikonokat, hogy hol lehetnek azok a szintek, ahol potenciális fordulatot várhatunk majd - mondta el Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2017. 08. 01. kedd 09:04

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilordolláreurótechnikai elemzés

Mivel rég nem látott szintekről beszélhetünk, át kell mennünk heti felbontású grafikonokra. Az euró-forint grafikonján 303-nál látszik a következő támasz, melynek letörése esetén 300-ig erősödhet a hazai fizetőeszköz. Utóbbi szint közelében már érdemes lehet elgondolkodni akár hosszabb távú devizavásárláson is, hiszen ez az érték már megütheti a jegybank ingerküszöbét is, elsőként szóbeli intervencióra számíthatunk.

 

A dollár-forint grafikonját szemlélve még régebbre vissza kell mennünk, hiszen 2014 év végén járt utoljára ilyen alacsony szinten a jegyzés. A 266-os támasz letörésre került, és a 200 hetes mozgóátlag alá került az árfolyam, ezt követően már csak 250-nél találunk említésre méltó szintet, ahol a 2014-es kitörés zajlott. Addig lényegében nem található fontosabb támasz, így a következő hetekben folytatódhat a csökkenés, és elérhető lehet a jelzett támasz. Az RSI indikátor már erőteljes túladottságot mutat, azonban masszívabb trendek során előfordulhat, hogy akár hónapokig az extrém tartományban marad az indikátor, mielőtt valódi fordulat következik.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS