SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Mit hozhat a brit kamatdöntés? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Mit hozhat a brit kamatdöntés?
Ma tartja a Bank of England augusztusi kamatdöntő ülést, ahol ezúttal nem számíthatunk kamatmódosításra. A Brexit tárgyalások kapcsán továbbra is rengeteg a bizonytalanság, de amíg nem ismerünk konkrét részleteket nem várható jelentősebb árfolyammozgás a font piacán.
Megjelent: 2017. 08. 03. csütörtök 12:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorbojnagy-britanniakamatdöntés

A brit jegybank (BoE) is ma délután tartja kamatdöntő ülését. A legutóbbi, június közepén tartott ülésen meglepetést okozott, hogy a nyolc tanácstag közül hárman már kamatemelésre szavaztak. Valószínűleg ezúttal sem lesz kamatmódosítás, tehát maradhat a 0,25%-os alapkamat, de a múltkorihoz hasonló, szoros szavazásra számítunk. A jegybank elsődlegesen az inflációs folyamatokat követi, és mivel a másfél hete megismert, júniusi adat jóval a várt alatt alakult (2,9% helyett 2,6%), némileg enyhült a nyomás a döntéshozókon. A határidős árazások alapján mindössze 8% az esélye, hogy most kamatemelésre kerül sor, és 42% az esélye, hogy az idei évben megindítják a kamatemelési ciklust az Egyesült Királyságban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS