SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Megemelte az éves várakozását a MOL egy kiváló negyed - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Megemelte az éves várakozását a MOL egy kiváló negyedév után
Kiváló második negyedéven van túl a MOL, a jó eredményeknek köszönhetően a vállalat szignifikánsan megemelte éves eredményvárakozásait. Bár már a jelentés előtt is emelkedett az árfolyam, a trend tovább folytatódhat - véli Kiss Mónika, az Equilor Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 08. 04. péntek 09:22

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilormolgyorsjelentésszámoknegyedévrészvény

A tegnap látott csúcsdöntést követően ma ismét felülteljesítő lehet Európában a BUX index a MOL éjjel kijött gyorsjelentésének köszönhetően. Az olajipari vállalat a várakozásokon felüli eredményről számolt be, melynek hatására javított kilátásain és idei évre való előrejelzéseit felfelé módosította.

 

Technikai elemzés:

 

Igen kedvező a technikai kép, hiszen a korábbi fordított fej és vállak alakzat nyakvonalának visszatesztelését követően újabb emelkedő hullám indult, és tegnap áttörte az árfolyam a felső, pirossal jelzett csökkenő trendvonalat. Időközben egy újabb, ezúttal nagyobb fordított fej és vállak alakzat is megjelent, melynek egyenes nyakvonala 22 060 Ft-ra tehető. Szignifikáns áttörése esetén az alakzati célárfolyam 23 300 Ft közelébe mutatna.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS