SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ismét felpezsdült a híráradat a Brexit körül - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ismét felpezsdült a híráradat a Brexit körül
A brit Konzervatív Párton belül továbbra is számos ellentét van a Brexit levezénylésével kapcsolatban, de úgy tűnik, az egyik ilyen megoldódni látszik. Közben a korábbi munkáspárti külügyminiszter szerint újabb népszavazást kellene kiírni a kilépésről.
Megjelent: 2017. 08. 15. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorbrexithírekfonttheresa maykilépés

A tervek szerint az átmeneti időszakban az Egyesült Királyság már nem lesz az Európai Unió tagja, és a vámunió, illetve a belső piac része sem. Szigorítani fogják az uniós állampolgárok munkavállalását, de továbbra is fognak érkezni munkavállalók az unió területéről.

 

Fontos probléma lehet az északír-ír határ kérdése is, hiszen a kilépést követően itt valamilyen határellenőrzést kellene bevezetni. Ezt szeretné megoldani Theresa May, egy saját schengeni övezet létrehozását javasolja Írországnak, így az ír állampolgárok szabadon átléphetnék a határt, azonban biztonsági kamerákat és automata rendszámfelismerő-technológiát telepítenek.

 

Közben David Miliband korábbi munkáspárti külügyminiszter szerint újabb népszavazást kellene kiírni a kilépésről. A politikus szerint meg kellene akadályozni a Brexit legrosszabb következményeit. Az utóbbi hetekben több munkáspárti képviselő is hangot adott ezen nézetének, de még a legnagyobb ellenzéki párton belül sincs egyetértés a kérdésben, több politikus szerint el kell fogadni a szavazók akaratát, és a lehető legkevesebb negatív következményre törekedve kell levezényelni a Brexitet.

 

A font-dollár árfolyama az elmúlt hetekben visszaesett az 1,30-as szint alá, az 1,30-1,3050 közötti sávban több fontos ellenállás is húzódik. További fontgyengülés esetén az első komolyabb támasz a zölddel jelzett emelkedő trendvonal, mely jelenleg kicsivel 1,28 felett húzódik.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS