SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kilőhet az olaj árfolyama: több veszély is leselkedik r - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kilőhet az olaj árfolyama: több veszély is leselkedik rá
Bár a novemberi szokásos OPEC ülés még távolinak mondható, azonban a legfrissebb piaci információk szerint már szeptember 22-én újra tárgyalóasztalhoz ülhetnek az OPEC és nem OPEC tagok. Az olajpiac helyzetét Kiss Tamás, az Equilor Zrt. Private Banking referense ismertette.
Megjelent: 2017. 08. 24. csütörtök 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilor zrtolajvenezuelatrumpwtiárfolyam

Hogy szeptemberben egy asztalhoz ülnek-e az OPEC és nem OPEC tagok, még kérdéses, ám nem csak ez az egy esemény az, amely hatással lehet a piacra: a nyersanyagpiaci szakértők szerint közel lehet a  venezuelai olajóriás, a Petroleos de Venezuela SA csődje. Október-novemberben a vállalatnak 3,5 milliárdos lejáratú adósságot kellene visszafizetni, melynek kimenete kétséges. Az elemzők más meglepetésre is számítanak:  nem zárják ki, hogy Donald Trump felbontja az Iránnal kötött megállapodást és újra szankciókat vezetnek be Irán olajkitermelését megakadályozandó.

Az elmúlt másfél évben az olaj árfolyama nagyjából egy 25%-os sávban mozgott. Jelenleg ennek a sávnak a közepén tartózkodik az árfolyam, így akár 50 dollár fölé is emelkedhet az árfolyam, ha a pletykák beteljesülnek.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS