SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Sokat nyom a latban a csütörtöki inflációs adat az eur - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Sokat nyom a latban a csütörtöki inflációs adat az euró szempontjából
Délelőtt fontos inflációs adatok érkeznek az eurózónából. Amennyiben a vártnak megfelelő értékeket tesznek közzé, úgy tovább folytatódhat az euró erősödése, melynek az EKB szeptemberi kamatdöntő ülése vethet véget - mondta el Kovács Bálint, az Equilor Zrt. senior elemzője.
Megjelent: 2017. 08. 31. csütörtök 09:05

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilorinflációqedraghi

Ma délelőtt ismerhetjük meg az augusztusi inflációs számokat az eurózónából. Az előzetes várakozások alapján a fogyasztói árindex emelkedése 1,4%-os lehetett éves bázison, míg a maginfláció 1,2%-os. Az adatsort kiemelt figyelem övezi, mivel az Európai Központi Bank egyik fontos indikátora, a jegybank célszintje 2%. Amennyiben a vártnál magasabb inflációs számokat tennének közzé – várakozásunk szerint ennek kicsi az esélye -, tovább erősödhet az euró. Ez ugyanis azt jelezné a piac számára, hogy az infláció közelebb került a jegybank középtávú célszintjéhez, és a jegybank közelebb kerülhet a monetáris szigorítás megkezdéséhez, melynek első lépése a QE program leépítése. Erről Draghi nem beszélt a múlt heti Jackson Hole-i találkozón, így a befektetők az inflációs adatból próbálnak következtetni a monetáris pályára. Az uniós módszertan szerint számított német infláció a várt felett alakult augusztusban, 1,8%-os emelkedést mértek éves bázison.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS