SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egy negatív korrekció esetén jó vétel ígérkezhet az E - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egy negatív korrekció esetén jó vétel ígérkezhet az EUR/HUF-ban
Ma délután tart kamatdöntő ülést az MNB, ahol nagy valószínűséggel valamilyen lazító intézkedést jelenthetnek be. Amennyiben negatív korrekció érkezik a forintban, akkor a 306-307-es tartományban adódhat kedvező vételi lehetőség - mondta el Varga Zoltán, az Equilor elemzője.
Megjelent: 2017. 09. 19. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorjegybankmnbforinteurókamatdöntés

Ma délután tart kamatdöntő ülést a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa. A jegybank korábbi kommunikációja alapján valamilyen monetáris lazítást jelenthetnek be, emellett tovább csökkenhet a háromhónapos betéti eszköz felső limitösszege a negyedik negyedévre vonatkozóan. Jelenleg ez a limit 300 milliárd forint, melyet 100-150 milliárd forinttal vághatnak le a döntéshozók.

 

A jegybank legfontosabb eszköze 2015 szeptembere óta már a három hónapos futamidejű MNB-betét. Az eszköz hozama szolgál irányadó jegybanki kamatként, ennek a hozama tükrözi leginkább a monetáris folyamatokat. Az eszközt 2016. október 26-a óta mennyiségi korlátozás mellett lehet igénybe venni, melynek a negyedéves keretösszegét folyamatosan csökkentették, legutóbb idén júniusban, 500 milliárdról 300 milliárd forintra, mely a harmadik negyedévre vonatkozik.

 

A döntéssel egy időben a friss Inflációs jelentés számait megismerjük, ezzel kapcsolatban a részletekre majd csütörtökön derül fény. Nincs kizárva, hogy az MNB lefelé módosítja a inflációs prognózisokat, mivel a júliusi MNB közleményben volt egy apró, de fontos módosítás: a jegybank az idei évben már nem várja az infláció érdemi fellendülését.

 

A forint árfolyama gyengülést mutatott az elmúlt időszakban, melynek többek között az is volt az oka, hogy a piac újabb lazítást vár a jegybanktól. Azt lehet mondani, hogy amennyiben a vártnál erőteljesebb lesz a lazítás, újabb forintgyengülő hullám indulhat, ha azonban a vártnak megfelelő, korrekció indulhat, és némileg erősödhet a forint.

 

A grafikonon látható, hogy a jegyzés kitört a csökkenő trendcsatornából, majd a feketével jelzett 200 napos mozgóátlagot is átlépte, mely 308,35-nél húzódik jelenleg. Egy esetleges negatív korrekció során a 306-307-es tartományban adódhat kedvező vételi lehetőség, mivel a hosszabb távú technikai kép alapján a korrekciót követően újabb emelkedő hullámra számítunk.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS