SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Mire számíthatunk a hétvégi német választásokon? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Mire számíthatunk a hétvégi német választásokon?
Hétvégén tartják a szövetségi választást Németországban. A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy Merkel pártja a CDU/CSU az FDP-vel (Szabad demokraták) és a Zöldekkel fogja megvalósítani az 50%-os többséget - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2017. 09. 21. csütörtök 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorpolitikaválasztásoknémetországcdumerkel

Lényeges változást a kormányzásban és a gazdaságpolitikában sem vár a piac. Schauble maradhat a pénzügyminiszter. Érdekes lehet azonban, ha az FDP 10%-nál nagyobb frakcióhoz jut, mert akkor a CDU-t rákényszerítheti, hogy bizonyos tárcát az irányítása alá vegyen, az első számú célpont pedig pont a pénzügyminisztérium lehetne.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS