SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Merre tarthat a forint az év utolsó negyedévében? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Merre tarthat a forint az év utolsó negyedévében?
Az MNB ülés óta tartó gyengülő trend megfordulni látszik az EUR/HUF kurzusában és egészen a 310-es szintig emelkedett a devizapár. Ha az év hátralévő részében marad a pozitív piaci hangulat, a forint is maradhat a szűkebbnek számító 307-312 közötti sávban.
Megjelent: 2017. 10. 05. csütörtök 08:54

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorforintmnbjegybankeuró

Az euró forinttal szembeni árfolyama az augusztus végi 302-es szinthez képest 312,5 forintig gyengült. Ez több piaci eseménynek is köszönhető, többek között annak, hogy a szeptemberi kamatdöntő ülésen a várnál nagyobb mértékben, 225 milliárd forinttal csökkentette a három hónapos betéti rátát. Ez a hatás már szűnni látszik a hazai deviza árfolyamából, hiszen már fordulat figyelhető meg és jelenleg 311 forint környékén kereskednek vele.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS