SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
1,17-nél további dollár erősödés jöhet az euróval sz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

1,17-nél további dollár erősödés jöhet az euróval szemben
Izgalmas szinten mozog az euró-dollár árfolyama, az elmúlt napokban több alkalommal is tesztelte az 1,17-es értéket, és amennyiben ez letörésre kerül, jelentős tér nyílhat meg a dollárerősödés előtt - nyilatkozta Varga Zoltán, az Equilor elemzője.
Megjelent: 2017. 10. 10. kedd 09:11

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilordolláreurófedyellenhurrikán

A héten több fontos adat, illetve esemény is befolyásolhatja majd a mozgást, és ezekből az euró gyengülésére, illetve a dollár erősödésére következtethetünk.

 

Továbbra is bizonytalanság övezi a katalán függetlenségi törekvéseket, a ma estére tervezett regionális parlamenti ülést a spanyol alkotmánybíróság felfüggesztette, sőt kilátásba helyezték az autonómia ideiglenes megszüntetését is. A feszültség gyengítheti az euró árfolyamát.

 

Szerda este ismerhetjük meg a szeptember 20-i Fed kamatdöntő ülés jegyzőkönyvét. Ezen az ülésen jelentették be a jegybanki mérleg leépítését, és továbbra is a visszafogott infláció miatt aggódtak. A jelenlegi határidős árazások alapján már 80% felett van az esélye, hogy december 13-án egy újabb kamatemelést hajtanak végre, mely az idei évben a harmadik lenne.

 

Pénteken fontos adatok érkeznek az Egyesült Államokból. Az infláció a várakozások szerint meghaladhatja a Fed 2%-os célértékét, mely a Harvey hurrikán kiváltotta benzinár-emelkedéssel magyarázható. Az újjáépítési kereslet a kiskereskedelmi adatokat is felfelé húzhatja, ez is a dollár erősödésének irányába mutató adat lenne.

 

Az árfolyamgrafikon technikai képe is megerősíti az elhangzottakat, hiszen egy fej és vállak alakzat rajzolódott ki, melynek meghatározó nyakvonala 1,17-nél húzódik. Amennyiben ezt a szintet szignifikánsan letöri a jegyzés, jelentős tér nyílhat a dollár erősödése előtt, ez esetben az alakzati célárfolyam az 1,14-1,15 közötti tartományba mutat, tehát a jelenlegi árfolyamszintről 2-3%-os elmozdulás várható. Ugyanakkor az alakzat jobb válla még nem épült ki teljesen, erre érdemes figyelni, így csak a jelzett támasz letörése esetén lehetünk biztosak a csökkenő mozgásban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS