SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kirobbanó formában a BlackRock részvénye - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kirobbanó formában a BlackRock részvénye
Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett - mondta el Kiss Mónika, az Equilor vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 10. 12. csütörtök 08:58

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorblackrockgyorsjelentésrészvényeredmény

A BlackRock tette közzé elsőként a gyorsjelentését a pénzügyi és befektetési intézmények közül a tengerentúlon. A tegnap megjelent vállalati riportból azt tudhattuk meg, hogy az egy részvényre jutó eredmény a Wall Street által várt 5,56 dollár helyett 5,92 dollár lett a harmadik negyedévben. Az amerikai eszközkezelő a bevételi soron is meglepetést okozott, hiszen a konszenzus 3,09 mrd dollár volt, ezt sikerült megugrania, s 3,23 milliárd dollár lett. A világ legnagyobb alapkezelője hajszálnyira megközelítette a 6 000 milliárd dollárnyi kezelt vagyont, miután közel 100 milliárd dollár friss tőke áramlott be az alapokba. A jelentésre több mint 2%-ot emelkedett a részvény árfolyama.

 

Ma a JPMorgan és a Citi követi gyorsjelentéseivel a BlackRockot, a két vállalat vezetője igyekezett hűteni a kedélyeket. A kereskedésből származó bevételek akár 15-20%-kal is csökkenhettek, a hitelek minőségi is központi kérdés lesz a két gyorsjelentésben, melyek a new york-i nyitás előtt jelennek meg.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS