SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egész héten ülésezik a Kínai Kommunist Párt 19. Pártk - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egész héten ülésezik a Kínai Kommunist Párt 19. Pártkongresszusa
A héten számos piacmozgató eseményre kerül sor, így többek között a spanyol-kalatán ellentétre, a kínai pártkongresszusra és a Moody’s lehetséges felülvizsgálatára figyelünk - mondta el Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője.
Megjelent: 2017. 10. 17. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilormakrogazdaságbrexitjapánkongresszus

A következő napokban Kínára figyel a piac. Holnap veszi kezdetét a kínai kommunista párt 19. kongresszusa, amely több szempontból is az ázsiai ország legfontosabb eseménye. A kínai jegybank ma hajnalban már extra likviditást biztosított a piacok számára. A várakozások szerint nem lesz változás az irányító rezsimben, ez pozitívan hatna a tőzsdékre. A pártkongresszusra ötévenként került sor, ahol az aktuális elnök kihirdeti a kínai gazdaság újabb ötéves tervét, emellett megnevezheti majdani utódját, és a legfelső, azaz a Politikai Bizottság tagjait is itt mutatja be. A kínai pártkongresszus várhatóan október 25-én érhet véget, ahol az elnök záróbeszédében összegzi a kongresszus döntéseit. A héten csütörtökön teszik közzé a kínai GDP harmadik negyedéves értékét is, a növekedés üteme pedig a várakozások alapján 6,9%-ról 6,8%-ra lassulhatott. A gyengébb adat mögött az ipari termelés és a kiskereskedelmi értékesítés lassulása állhatott.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS