SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Börtönből irányítja majd Csehországot az új miniszter - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Börtönből irányítja majd Csehországot az új miniszterelnök?
Hétvégén tartják a parlamenti választásokat Csehországban. A választást valószínűleg az ANO mozgalom nyeri, ám a történet érdekessége, hogy a párt vezetője Andrej Babis ellen már nem csak nyomozás folyik, de mentelmi jogát is felfüggesztették és vádirat is elkészült ellene.
Megjelent: 2017. 10. 19. csütörtök 08:48

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss TamásequilorcsehországválasztásokAndrej Babis

A Bloomberg felmérése szerint a pénteken kezdődő cseh választások alapvetően jó hatással lehetnek a cseh részvénypiacra az ANO győzelme esetén. Az eddigi pollok alapján az Andrej Babis vezette ANO lehet a befutó. A Bloomberg szerint Babis a fő kihívójával, Sobotkával szemben nem támogatja a társasági adók emelését. Sobotka rendre felszólalt az adóemelés mellett, különösen a bankszektorra nézve. Meglátása szerint a cseh bankok az adózott eredményük túl nagy részét transzferálják a külföldi anyacégeknek. Ezek alapján a Komercni és a Moneta is profitálhat az ANO győzelméből. A nagyvállalatok közül egyedül a CEZ-re gyakorolhat jelentősebb negatív hatást az ANO befutása. Babis a cseh nukleáris kapacitás bővítését kívánja elérni, de meglátása szerint mindez külföldi finanszírozás nélkül megvalósítható, hiszen a CEZ pénzügyileg elég erős a projekt kivitelezéséhez.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS