SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A technikai kép egy nagyobb elmozdulásra mutat az euró/do - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A technikai kép egy nagyobb elmozdulásra mutat az euró/dollárban
Ma délután tart kamatdöntő ülést az Európai Központi Bank, ahol bejelenthetik az európai eszközvásárlási program csökkentésének, illetve meghosszabbításának lépéseit. Az EUR/USD grafikonján a Bollinger-szalagok beszűkültek, ami azt jelzi, hogy nagyobb elmozdulás indulhat.
Megjelent: 2017. 10. 26. csütörtök 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorkamatdöntésekbqe program

Ma délután tart kamatdöntő ülést az Európai Központi Bank, az eseményt minden befektető kiemelt figyelemmel követi, mivel bejelenthetik az európai eszközvásárlási program csökkentésének, illetve meghosszabbításának lépéseit. A legutóbbi piaci értesülések alapján a jelenlegi 60 milliárd eurós havi keretösszegről januártól 30 milliárd eurós keretösszegűre csökkenhet a program, melyet azonban 2018. szeptember végéig meghosszabbíthatnak. Felmerült egy 2 500 milliárd eurós kumulált plafon lehetősége is, ezt pedig jövő szeptemberben – havi 30 milliárd euróval számolva – el is érné a jegybank, ez a hivatalos kommunikációban valószínűleg nem fog megjelenni, hiszen ezzel megkötnék a saját kezüket a döntéshozók. Érdemes figyelni a közlemény szövegezésére, mennyire lesz hangsúlyos, hogy az eszközvásárlási program befejezését követően, hosszú ideig fennmarad az alacsony kamatszint. Amennyiben a sajtótájékoztatón Mario Draghi a tartósan alacsony inflációt emeli ki, és nyitva hagyja a lehetőséget a program további meghosszabbítása előtt, gyengülhet az euró.

 

Az euró-dollár árfolyamgrafikonján továbbra is látható egy fej és vállak alakzat, melynek nyakvonala 1,17-nél található, a támasz szignifikáns letörése esetén számíthatunk egy nagyobb árfolyamcsökkenésre. Ez esetben az alakzati célárfolyam az 1,14-1,15 közötti tartományra mutat. Amennyiben azonban a jegybankelnök a pozitívumokat emeli ki, erősödéssel reagálhat az euró, ekkor az 1,1820-as szintre érdemes figyelni, ahol a csökkenő trendvonal, illetve a 30 napos mozgóátlag képez ellenállási szintet. A Bollinger-szalagok beszűkültek, ami azt jelzi, hogy nagyobb elmozdulás indulhat, mely akár már a mai napon esedékes lehet.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS