SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Vihar előtti csend a bluechipek árfolyamában - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Vihar előtti csend a bluechipek árfolyamában
A magyar blue chipek jelentései a héten zárulnak, hiszen a Magyar Telekom, a Richter és az OTP is közzéteszi beszámolóját. Újabb lazító intézkedésekre vonatkozó utalásokat keresünk az MNB jegyzőkönyvében, a Fitch pedig pénteken mondhat ítéletet Magyarországról.
Megjelent: 2017. 11. 07. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilorbluechipekgyorsjelentésnegyedévmakrogazdaságmnbfitch

A pénteki kereskedésben negatív korrekciót láthattunk a hazai részvénypiacon, melynek oka elsősorban a csalódást keltő MOL negyedéves jelentés volt. A mai kereskedésben is arra számítunk, hogy a vezető részvények mozgása elválik egymástól, inkább csökkenésre számítunk a MOL és az OTP esetében, a Richter és a Magyar Telekom piacán viszont folytatódhat az emelkedés. A héten fokozott izgalmakra számíthatunk, hiszen a Magyar Telekom, a Richter és az OTP is közzéteszi majd a harmadik negyedéves számait.

A forint piacán nem számítunk túlzott izgalmakra, az euróval szemben továbbra is egy szűk sávban, a 308-312-es tartományban mozoghat a hazai fizetőeszköz jegyzése.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS