SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jók a számok, ám a jövőbeli félelmek miatt elfáradt a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jók a számok, ám a jövőbeli félelmek miatt elfáradt a Wizz árfolyama
Erős negyedéves eredményeket közölt a Wizz Air légitársaság. Szinte minden mutató kedvező működési folyamatokat tükröz, ám az árfolyam szabadesésbe került a jövőbeli költségnövekedési félelmek miatt és a gyenge szektorális teljesítménynek köszönhetően.
Megjelent: 2017. 11. 09. csütörtök 09:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorwizz airnegyedéves számokárfolyam

A Wizz Air légitársaság mind az utasai számát, mind a bevételét, mind pedig a nettó profitot 25%-kal tudta növelni az előző év hasonló időszakához képest, valamint a nettó profithányad is úgyszint 25%-on alakult. A Wizz tájékoztatása szerint a a kapacitás növekedésének mozgatórugója a kelet-közép-európai térség volt, ahol a GDP növekedés hatása éreztette magát, a kihasználtság pedig rekord szintű, közel 93% volt. A vállalat továbbá azt is kiemelte, hogy egy új brit légitársaság indítása van kilátásban. A befektetők legnagyobb örömére a 2018-as pénzügyi évre vonatkozó eredmény várakozást feljebb módosította a cég, hiszen a korábban vélt 250-270 millió eurós sávról 265-280 millió euróra emelték a nettó profit várakozást. Az előző negyedévben a szabad készpénzállomány is tovább növekedett a Wizz Airnél, ami jelenleg már az 1 milliárd eurót is meghaladja. Korábban a befektetők azt várták, hogy ebből akár osztalékot is fizethet a vállalat, azonban egyre valószínűbb, hogy a most bejelentett új légitársaságra, valamint a repülőgép flotta korszerűsítésére fogják fordítani az állományt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS