SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Lehet-e profitálni a Hálaadásból? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Lehet-e profitálni a Hálaadásból?
Az Egyesült Államokban a Hálaadással kezdetét veszi az év végi vásárlási őrület, amely az éves kisker forgalom egynegyedét adja. A vásárlók egyre inkább az online áruházakra támaszkodnak, amely a részvénypiacon is eltérő mozgásokat eredményez.
Megjelent: 2017. 11. 23. csütörtök 08:46

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilorhálaadásrészvénypiaconline kereskedelemretail szektor

November 23-án, Hálaadás napján nincs kereskedés az Egyesült Államokban. A következő nap, pénteken rövidített kereskedés lesz, a részvénypiacok hazai idő szerint este 7 óráig lesznek nyitva.

 

Csonka hetet tartanak a tengerentúli kereskedésben, hiszen csütörtökön ünnepli az Egyesült Államok a Hálaadás napját, amely talán a Karácsonynál is fontosabb ünnep az amerikaiak számára. A Hálaadás napját minden évben november negyedik csütörtökén tartják meg. A hagyományoknak megfelelően az ünnep alkalmából a családok és a barátok összegyűlnek egy közös vacsorához. Egy igazi hálaadás napi menüből kihagyhatatlan a pulyka, melyhez leggyakrabban tört burgonyát és áfonyaszószt kínálnak a házigazdák, ugyanakkor a desszert sem hiányozhat az asztalról. A számok nyelvére lefordítva a Statisticbrain számítása szerint idén várhatóan csak a vacsorára az amerikaiak közel 3 milliárd dollárt fognak költeni, ami azt jelenti, hogy a háztartások átlagos kiadása 64 dollártól is több lehet. Összehasonlításképpen, tavaly egy átlagos háztartás 59,2 dollárt költött a vacsorára, idén ez több mint 8%-kal nőhet éves bázison.

 

A Hálaadás napját követi majd pénteken a Black Friday, amikor a kereskedők jelentős, akár 80-90%-os kedvezményeket is biztosítanak bizonyos termékekre. Ezzel gyakorlatilag a Karácsonyra való felkészülés kezdődik meg, mivel az akciókat kihasználva nagyon sokan most szerzik be a fa alá valót. Tavaly a boltok látogatottsága először haladta meg a 100 millió főt, ami jócskán túlszárnyalta a 2015-ben mért 74 milliós látogatottságot. Az online áruházak idén is nagyot kaszálhatnak ennek apropóján. A legnagyobb három kereskedő cég az Amazon, a Wal-Mart, valamint a Target lehetnek 2017-ben. A hálaadáshoz hasonlóan ezen a napon is növekvő fogyasztási és vásárlási adatokra számíthatunk. Tavaly egy nap alatt 3,34 milliárd dollár volt az online értékesítés teljes forgalma, ez azonban könnyedén megdőlhet idén, mivel 3,5 milliárdot is túlszárnyaló volumenről szólnak a várakozások.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS