SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az Iphone X-et viszik, mint a cukrot! - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az Iphone X-et viszik, mint a cukrot!
A hosszú hétvége alatt elemzői becslések szerint mintegy 6 millió darabot adhatott el az Apple minden idők legdrágább iPhone-jából, az iPhone-X-ből. Azóta, hogy november elején az üzletekbe került az iPhone X, összesen 15 millió darabot adhattak el a telefonból.
Megjelent: 2017. 11. 30. csütörtök 09:07

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorappleiphone xértékesítés

Nagyot szakíthatott az Apple a Fekete Péntekkel (Black Friday), írja a Rosenblatt China Technology legfrissebb elemzésében. A publikáció alapján az Apple a leárazások hétvégéjén körülbelül 6 millió darab iPhone X készüléket adhatott el. Ez azt jelenti, hogy csak a hosszú hétvégén sikerült a teljes termékértékesítés 40%-át elérni, hiszen a november 3-i bemutató óta kb. 15 millió darab X találhatott gazdára. Ez annak fényében meglepetés, hogy az X-re nem vonatkoztak a nagy akciók, az ajándékutalványokat és a jelentős diszkontokat az Apple a régebbi modelljeire aggatta rá. Sőt, a Rosenblatt szerint az 1150 dolláros 256 GB-os tárhelyű készülékért kétszer nagyobb kereslet mutatkozott, mint az olcsóbb változatért.

 

Ez kedvező a cég számára, hiszen az átlagos termékértékesítési árat (ASP) feljebb nyomja az X, amely az Apple bevételét javítja. A Rosenblatt úgy számol, hogy ebben a negyedévben mintegy 30 millió darab iPhone X-et adhatnak el, amely a cég saját várakozását haladhatja meg, miközben a teljes iPhone értékesítések 80 millió darabra rúghatnak. Tavaly a teljes eladott mennyiség 78,3 millió darab volt. Ez önmagában még nem garancia a szuperciklus eljövetelére (historikus átlag feletti növekedés), de amennyiben a drágább készülékek (8 és X) jól teljesítenek, úgy a bevétel könnyedén megugorhatja a tavalyi szintet és az elemzői várakozásokat, nem kis meglepetést okozva a piacon. Az Apple részvényárfolyama történelmi csúcs közelében jár, de a kedvező értékesítési adatok rövid távon további katalizátort jelenthetnek az árfolyamnak.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS