SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Mégsem teljes kudarc 2017 a republikánusoknak - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Mégsem teljes kudarc 2017 a republikánusoknak
Az amerikai Kongresszus a héten sem marad munka nélkül, hiszen az adóreform tervezetének összefésüléséről, valamint az adósságplafon megemeléséről kell határozniuk. A Republikánusokat sürgeti az idő, hiszen legrosszabb esetben totális politikai kudarccal zárhatják az idei évet.
Megjelent: 2017. 12. 05. kedd 09:17

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilor befektetési zrttrumpszenátusadóreform

Az szenátusnak hosszas vita után sikerült döntést hozni az adóreform tekintetében. Ez több dolog miatt is fontos: egyrészt a republikánusok nem teljes politikai kudarcként élik meg a 2017-es évet. A másik fontos vonzata, hogy sikerült így kikerülni azt, hogy az alabamai megválasztott szenátor vélhetően ellenük voksoljon, hiszen várhatóan ő nem támogatta volna az adótervezetet.

 

Az elmúlt héten még az adóreform megszavazása volt a legégetőbb kérdés az Egyesült Államok szenátusában, most péntekig a kongresszusnak viszont már arról kell megállapodnia, hogy megemelik-e az adósságplafon szintjét, melyet még szeptemberben átmeneti hatállyal fogadtak el 3 hónapra. Akkor Donald Trumpnak sikerült még a saját pártját is meglepnie az adósságplafonnal kapcsolatban, mivel hosszabb távú megegyezéssel a kormányzó párt elejét vehette volna annak, hogy a 2018-as időközi választás kimenetelétől függően alkupozícióba kerüljenek a Demokraták és ütőkártyának használják az adósságplafonhoz szükséges szavazataikat. Ha december 8-ig nem születik egyezség, akkor rövid távon likviditási akadályba ütközhet az USA, és részleges kormányzati leállás következhet be. A kongresszus hajlik rá, hogy a plafont megemeljék a következő két hétre, azonban bizonytalan, hogy meg tudnak-e egyezni az 1000 milliárd dolláros növelésen, ami újabb rekord szintre emelhetné az USA 20 ezer milliárd dollárnál is magasabb hitelállományát. Mindenesetre fontos lenne a megállapodás, mivel idén utoljára december 14-én fog ülésezni a kongresszus és ha nem sikerülne megoldást találni az a jelenlegi kormányzás alkalmatlanságát üzenné a piac számára.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS