SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Forint várakozások 2018-ra: szűk sávban mozoghat az eur - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Forint várakozások 2018-ra: szűk sávban mozoghat az euró forint kurzusa
Magyarország jelentős folyó fizetési mérleg és külkereskedelmi többlete továbbra is komoly támaszt nyújt a forint számára, amely az MNB monetáris lazításai mellett is stabil EURHUF árfolyamot eredményezhet 2018-ban. Az év egészében a 304-318-as tartományon belül lehet a kurzus.
Megjelent: 2017. 12. 07. csütörtök 08:55

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilor befektetési zrtforint2018előrejelzéskilátásokeuródollárusdeurhuf

Az euró-forint árfolyamában továbbra sem számítanak az elemzők nagyobb elmozdulásokra, 314-nél egy meghatározó csökkenő trendvonal húzódik, szignifikáns áttörése esetén elérhető lehet a 318-as, majd később a 320-as szint, de ennél nagyobb mértékű forintgyengülésre csak a piaci körülmények jelentős változása esetén van kilátás. Az Equilor Befektetési Zrt. elemzői szerint a 2018-as év egészében a 304-318-as tartományon belül mozoghat a jegyzés, inkább a sáv felső részében, mivel ősszel az Európai Központi Bank megkezdheti az eszközvásárlási program kivonását a piacról. A sávon belül fontos támaszt képez a 308-309-es zóna, jelenleg ott található a 200, az 50, és a 30 hetes mozgóátlag is.

A dollár-forint jegyzése jóval izgalmasabb lehet, mivel nyáron a dollárgyengülés hatására kiesett egy emelkedő trendből, és nagyobb az árfolyam mozgástere a grafikonon. Jelen állás szerint a 250-275-ös tartományban ingadozhat az árfolyam jövő évben, a jelölt támasz megközelítését követően indulhat dollárerősödés, de a hosszabb távú technikai kép alapján kevéssé számíthatunk arra, hogy a 275-ös szintet sikerülne tartósan áttörni a közeljövőben. Jelenleg felül több meghatározó ellenállás is lefelé szorítja a jegyzést, a 200 hetes mozgóátlag 268 felett, míg a 30 hetes mozgóátlag 265 alatt húzódik.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS