SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Megindult az Inditex árfolyama - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Megindult az Inditex árfolyama
Az elemzői várakozásoknak megfelelő számokról jelentett az Inditex vállalat csoport, a harmadik negyedéves teljesítménye kapcsán, azonban a részvények árfolyama emelkedésnek indult.Mindez annak ellenére, hogy elmúlt évek legalacsonyabb mértékű növekedését érte el a cég idén.
Megjelent: 2017. 12. 14. csütörtök 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilor befektetési zrtinditexárfolyamemelkedés

Az Inditex nehézségekkel nézett szembe idén: az euró a devizapiacon jelentősen erősödött, hiszen a vállalat költségei döntően euróban merülnek föl, míg bevétele más régiókból, más devizában folyik be. Az euró szinte minden devizával szemben erősödni tudott, így ez nyomott hagyott az euróban riportált számokon.

Mindezek ellenére a részvény árfolyama erősödésnek indult. Ez leginkább a cégvezetés optimizmusnak köszönhető, amely az év utolsó negyedévére vonatkozik. A karácsonyi időszak mindig nagy forgalomat generál, ám ez a szezon már most jobbnak ígérkezik: 13%-kal nagyobb bevételt látnak az eddig eltelt időszak során, mint a tavalyi év azonos időszakában.

Az internetes vásárlás fenyegetést jelent a fizikai boltok bevételére, ám az Inditex évek óta hatalmas összegeket fektet, hogy fejlessze az online boltjait.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS