Extra funkciókért lépj be!

Az elmúlt hetekben sikerült megtörni a Daimler csökkenő trendjét
Derűsek a kilátások a Daimler részvényeivel kapcsolatban: vonzó osztalékhozamokra van kilátás, ám nem mentes a kockázatoktól sem. Tetőzik az értékesítés, valamint a cég legutóbbi emissziós ügye még tovább árnyalhatja a képet - mondta el Schiller Robin, a KBC Equitas elemzője.
Megjelent: 2016. 10. 21. péntek 10:56

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
schiller robinkbc equitaskbcdaimlermercedesautóiparautógyártás

A felvétel október 13-án került rögzítésre.

Az elmúlt hónapokban a Daimler értékesítése rendre lehagyta a vetélytárs BMW, Audi eladásokat, így optimistán állhatunk a Daimler részvényeihez. Az autóiparban igen nagyok a kockázatok, így az ipar ezen szegmensében az értékeltségi szint alacsony, ezért is lehet kedvező, hiszen ez azt jelenti, hogy vonzó osztalékhozamokra van kilátás. A Daimler esetében ez az 5 %-ot is meghaladhatja a jelenlegi árfolyam mellett. A fundamentlis kép mellett vonzó a technikai kép is, hiszen sikerült megtörni a Daimler csökkenő trendjét.

A kockázatok mellett sem szabad szó nélkül elmennünk, ugyanis a stuttgarti cégnek volt egy emissziós ügye, amiről új információk az elmúlt hetekben nem derültek ki, így óvatosan kell kezelni a céggel kapcsolatos üzleti töörekvéseinket. Kiemelendő még, hogy főleg az amerikai értékesítések tetőzni látszanak, amely komoly kockázatot jelent a Daimler és a Mercedes modellekre is.

Ezeket egybevetve, érdemes lehet szorosan kezelni a kockázatokat, és 62 euró körüli szinteken elvágni a veszteségeket, ha a kitörés utáni technikai szintek elesnének.

Az autóiparban az alacsony értékeltségi szintek miatt vonzó osztalékhozamot kaphatunk, a Daimler esetében ez 5% is lehet jelenlegi árfolyam mellett

Az elmúlt hetekben sikerült megtörni a Daimler csökkenő trendjét, így vonzó hozamkockázathoz juthatunk
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS