SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az esti Fed beszédig csendes maradhat a piac - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az esti Fed beszédig csendes maradhat a piac
Csendesen indult a hét, már ami a kereskedést illeti. Este a Fed beszédre érdemes figyelni, ami piacmozgató hatással bírhat, felkavarhatja az állóvizet.. A forint az euróval szemben nagy mozgást nem produkál, a 313.50-es szintek közelében kis oldalazás látható a grafikonon.
Megjelent: 2016. 03. 29. kedd 11:50

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Horváth Istvánraiffeisenkereskedéseurhuffedbux

Csendes kereskedéssel indul a hét, tegnap csak az amerikai piac volt nyitva, de nagy elmozdulást nem láthattunk az indexekben. Kis pluszokat láthatunk az európai piacokon, a hazai tőzsdén alacsony a forgalom. A forint az euróval szemben a 313.50-es szintek közelében áll, nagy elmozdulás nem látható a garfikonon. Az esti Fed beszédre érdemes figyelni, ami piacmozgató hatással bírhat.

313.50 közelében a jegyzés
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS