SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nagyot mozoghat holnap az EUR/USD keresztárfolyama - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nagyot mozoghat holnap az EUR/USD keresztárfolyama
Az előzetes számok 200 ezres bővülést mutatnak az amerikai munkaerőpiacon, de a kiemelt adat holnap érkezik. Ha a várakozásoktól eltérő számokat látunk, akár trendforduló is bekövetkezhet az EUR/USD keresztárfolyamában, érdemes figyelni az eseményeket.
Megjelent: 2016. 03. 31. csütörtök 16:17

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Daróczi Andormkbeur/usdmunkaerőpiacusaadptrendfordulódevizapiac

Holnap lát napvilágot az amerikai munkaerőpiaci jelentés, mivel negyedév vége van, hamarosan indul a gyorsjelentési szezon és a Fed kamatpálya alakulásával kapcsolatos friss információk mind-mind befolyásolják az EUR/USD mozgását, ezért kiemelt figyelem övezi a munkaerőpiaci adatok alakulását. Az előzetes adatok havi 200 ezres bővülést mutatnak, de a hivatalos számok holnap érkeznek. Az elmúlt hetekben 1.13-as szintek fölé, több hónapos csúcsra kúszott az árfolyam. Ha a várakozásokat felülmúló adatok érkeznek, akkor akár trendforduló is jöhet.

Nagyot mozoghat holnap a keresztárfolyam
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS